Liefde voor muziek

Het aanbod van amateurmusici is groot, ook in Eindhoven en omgeving. Bevlogen en met veel liefde maken zij muziek en dat vaak op hoog niveau. Stichting Wim van Doorne Muziekkiosk heeft tot doel deze musici een podium te bieden en doet dat al ruim 20 jaar met veel succes.

Steun ons!

Het programma van de Wim van Doorne Muziekkiosk kan alleen maar tot stand komen dankzij steun van derden. Meer weten over hoe u ons kunt steunen? klik dan op lees meer.

Genieten van Muziek in het park

Bij de mooie kiosk, gelegen in het Stadswandelpark (Eindhoven), kunnen koren, orkesten en andere muziekgroepen in uiteenlopende genres zich presenteren aan het publiek. En de openluchtvoorstellingen.

Extra's

Naast het reguliere programma is de Wim van Doorne Muziekkiosk dé plek bij uitstek voor extra evenementen en speciale concerten. Koningsdag, Jazz op de Kiosk, Xmas Sing-Along en nog veel meer! Houd het programma in de gaten voor het laatste nieuws. Muziek maakt niet alleen emoties lost, ook het gezamenlijk genieten van muziek draagt bij aan de totale ambiance van een muziekoptreden.

Seizoen

Het seizoen loopt van mei tot eind september, met een zomerstop in de maanden juli en augustus. De meeste voorstellingen zijn op zondagmiddag vanaf 14.00 uur. Ook voor 2019 is er een bijzonder programma samengesteld. Allemaal uit liefde voor muziek!

Facebook en Twitter

Blijf op de hoogte en volg de Wim van Doorne Muziekkiosk ook op Twitter en Facebook!

previous arrow
next arrow
Slider

ANBI gegevens

Naam, RSIN, contactgegevens
Stichting Exploitatie Wim van Doorne Kiosk, RSIN: 816859322
Postbus 2245
5600 CE  Eindhoven
info@wimvandoornemuziekkiosk.nl

Doelstelling
Stichting Exploitatie Wim van Doorne Kiosk is een culturele algemeen nut beoogde instelling, waarbij in 2013 de status van culturele ANBI is verkregen. De stichting heeft als statutair bepaald doel de muziekkiosk, gelegen bij het Stadswandelpark in Eindhoven, te exploiteren op een zodanige wijze dat amateurmusici uit Eindhoven en omgeving in de gelegenheid worden gesteld voor een geïnteresseerd publiek op te treden, terwijl Eindhovenaren en inwoners uit de regio hiervan kosteloos kunnen genieten.

Onze belangrijkste inkomstenbron bestaat uit fondsenwerving (van particulieren, bedrijven en de overheid): bezoekers betalen immers geen entree.

Het programma loopt van eind april tot en met september (met een zomervakantiestop) van ieder jaar. Op de site worden de evenementen gepubliceerd.

De gratis toegankelijke concerten vinden meestal op zondagmiddag plaats. De stichting presenteert een mix van muziekstromen, geschikt voor een breed publiek, van jong tot oud. In aanvulling op de zondagen verzorgen wij ook een programma bij bijzondere gelegenheden, zoals Koningsdag.

Gedurende het seizoen worden de concerten bezocht door 10.000 tot 15.000 bezoekers, waarbij een in de loop der jaren stijgende lijn in bezoekersaantallen merkbaar is. We zorgen voor een gevarieerde programmering en een goede organisatie.

Bestuurssamenstelling
Het bestuur van Stichting Exploitatie Wim van Doorne Kiosk bestaat uit:
Joris Huizinga (voorzitter)
Anke Laan, registeraccountant (penningmeester)
Danielle Blankevoort-van Giersbergen (secretaris)

Beloningsbeleid
De leden van het bestuur ontvangen voor de door hen in die hoedanigheid verrichte werkzaamheden geen beloning. Onkosten, gemaakt in het kader van het uitoefenen van de bestuursfunctie, worden vergoed, mits niet bovenmatig.
De stichting heeft geen personeelsleden in dienst.

Activiteitenverslag 2017

Donderdag 27 april Koningsdag i.s.m. Het Oranje Comité

Maxiband Timeless & The Trouble Shakers

Zondag 7 mei Blue Monday Orchestra

Big Band The Nightcats

Zondag 14 mei Ovation Live Music

CKE Big Band Groove Connection

Zondag 21 mei Harmoniefestival Eindhovens Muziek Collectief

Muziekver. Eindhoven West en Stratums Muziekkorps St. Cecilia

Zondag 28 mei Koor Donjo

Big Band Nuenen

Zondag 11 juni Eindhovens Seniorenorkest – Muziekver. Gracia

Koor Stage-Fright

Zondag 18 juni Special Concert Philips Brass en Philips Harmonie
Zondag 25 juni Proms Concert Harmonie EMM Budel
Zondag 3 september Summer in the Sixties met The Savoy Jazzmen

Old Fashion – The Jerseys – Mactaple

Zaterdag 16 september Tunafestival Tuna de Noche
Zondag 17 september Take Eight & Light Town Big Band
Zondag

Vrijdag

24 september

22 december

Kon. Harmonie Phileutonia Ontmoet Hardrock-Metal Dynamo

Xmas Sing-Along

ANBI gegevens 2017-2018