Liefde voor muziek
Het aanbod van amateurmusici is groot, ook in Eindhoven en omgeving. Bevlogen en met veel liefde maken zij muziek en dat vaak op hoog niveau. Stichting Wim van Doorne Muziekkiosk heeft tot doel deze musici een podium te bieden en doet dat al ruim 20 jaar met veel succes.

Steun ons!
Het programma van de Wim van Doorne Muziekkiosk kan alleen maar tot stand komen dankzij steun van derden. Meer weten over hoe u ons kunt steunen? Klik dan op lees meer.

Genieten van muziek in het park
Bij de mooie kiosk, gelegen in het Stadswandelpark (Eindhoven), kunnen koren, orkesten en andere muziekgroepen in uiteenlopende genres zich presenteren aan het publiek. En de bezoekers kunnen gratis genieten van deze openluchtvoorstellingen.

Extra's
Naast het reguliere programma is de Wim van Doorne Muziekkiosk dé plek bij uitstek voor extra evenementen en speciale concerten. Koningsdag, Jazz op de Kiosk, Xmas Sing-Along en nog veel meer! Houd het programma in gaten voor het laatste nieuws. Muziek maakt niet alleen emoties los, ook het gezamenlijk genieten van muziek draagt bij aan de totale ambiance van een muziekoptreden.

Seizoen
Het seizoen loopt van mei tot eind september, met een zomerstop in de maanden juli en augustus. De meeste voorstellingen zijn op zondagmiddag vanaf 14.00 uur. Ook voor 2017 is er een bijzonder programma samengesteld. Allemaal uit liefde voor muziek!

Facebook en Twitter
Blijf op de hoogte en volg de Wim van Doorne Muziekkiosk ook op Twitter en Facebook!

“Wim van Doorne Muziekkiosk”

Genieten, inspireren, luisteren, gezelligheid, muziek, dans en entertainment onder 1 dak

Vrienden van de Kiosk

 

Terug naar de nostalgische jaren ’60 tijdens een drukbezochte editie van Summer in the Sixties…

Zomerse sferen tijdens een swingende Salsamiddag…

Een ouderwets gezellige Oranjeviering op Koningsdag…

Een plein vol zingende mensen tijdens de succesvolle eerste editie van Xmas Sing-Along…

 

Beste Muziekvrienden, 

We genieten nog na van een prachtig 2015 bij de Wim van Doorne Muziekkiosk. En uiteraard kijken we met veel plezier vooruit naar het nieuwe seizoen. Een seizoen dat we met zorg samenstellen en waarmee we iedereen willen trakteren op mooie evenementen. 

Een programma waarin regionale amateurgezelschappen letterlijk een podium krijgen tijdens zomerse zondagmiddagen én met een aantal specials, waaronder een tweede editie van het succesvolle meezingspektakel Xmas Sing-Along en (niet meer weg te denken) Summer in the Sixties. Maar we trappen af met een groot familiefeest op Koningsdag 27 april.

Het is duidelijk: we hebben zin in een nieuw seizoen bij de Wim van Doorne Muziekkiosk, omdat we de muziek en deze bijzondere plek bij het Eindhovense Stadswandelpark een warm hart toedragen. 

Om dit alles te kunnen realiseren, zijn we afhankelijk van sponsoren en van giften door de ‘Vrienden van de kiosk’. U kunt dit doen door het invullen van het aanmeldingsformulier. Wij verzoeken u dit te mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u vermeld wordt op onze website www.wimvandoornemuziekkiosk.nl. 

Bovenal hopen wij u komend seizoen te mogen ontvangen bij de Wim van Doorne Muziekkiosk. 

 

P.S. Om giften te stimuleren en deze ‘draaglijk’ te maken, heeft de Nederlandse overheid de voor u wellicht interessante ‘Geefwet’ geïntroduceerd.

Onze Stichting wordt door de belastingdienst aangemerkt als een culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).