Liefde voor muziek
Het aanbod van amateurmusici is groot, ook in Eindhoven en omgeving. Bevlogen en met veel liefde maken zij muziek en dat vaak op hoog niveau. Stichting Wim van Doorne Muziekkiosk heeft tot doel deze musici een podium te bieden en doet dat al ruim 20 jaar met veel succes.

Steun ons!
Het programma van de Wim van Doorne Muziekkiosk kan alleen maar tot stand komen dankzij steun van derden. Meer weten over hoe u ons kunt steunen? Klik dan op lees meer.

Genieten van muziek in het park
Bij de mooie kiosk, gelegen in het Stadswandelpark (Eindhoven), kunnen koren, orkesten en andere muziekgroepen in uiteenlopende genres zich presenteren aan het publiek. En de bezoekers kunnen gratis genieten van deze openluchtvoorstellingen.

Extra's
Naast het reguliere programma is de Wim van Doorne Muziekkiosk dé plek bij uitstek voor extra evenementen en speciale concerten. Koningsdag, Jazz op de Kiosk, Xmas Sing-Along en nog veel meer! Houd het programma in gaten voor het laatste nieuws. Muziek maakt niet alleen emoties los, ook het gezamenlijk genieten van muziek draagt bij aan de totale ambiance van een muziekoptreden.

Seizoen
Het seizoen loopt van mei tot eind september, met een zomerstop in de maanden juli en augustus. De meeste voorstellingen zijn op zondagmiddag vanaf 14.00 uur. Ook voor 2017 is er een bijzonder programma samengesteld. Allemaal uit liefde voor muziek!

Facebook en Twitter
Blijf op de hoogte en volg de Wim van Doorne Muziekkiosk ook op Twitter en Facebook!

“Wim van Doorne Muziekkiosk”

Genieten, inspireren, luisteren, gezelligheid, muziek, dans en entertainment onder 1 dak

Zondag 25 juni 2017

Zondag 25 juni - 14.00 u - Promsconcert Harmonie EMM Budel

Het belooft een indrukwekkende zondag te worden, op 25 juni bij de Wim van Doorne Muziekkiosk. Harmonie EMM Budel verzorgt vanaf 14.00 uur, onder leiding van dirigent Hans van der Velden, een Promsconcert waarbij klassiek en pop elkaar ontmoeten.

EMM Budel is een actieve vereniging dat onder meer bestaat uit een harmonie orkest, een Jeugdorkest en een slagwerkgroep. De afgelopen jaren wonnen zij diverse (internationale) prijzen op festivals en concoursen. De harmonie en de slagwerkgroep verzorgen tevens grootschalige muziekevenementen, waaronder het succesvolle Buulse Proms.

Maak kennis met Harmonie EMM Budel, het is zeker de moeite waard.

 

 

 

http://www.harmonie-emm.nl/