Liefde voor muziek
Het aanbod van amateurmusici is groot, ook in Eindhoven en omgeving. Bevlogen en met veel liefde maken zij muziek en dat vaak op hoog niveau. Stichting Wim van Doorne Muziekkiosk heeft tot doel deze musici een podium te bieden en doet dat al ruim 20 jaar met veel succes.

Steun ons!
Het programma van de Wim van Doorne Muziekkiosk kan alleen maar tot stand komen dankzij steun van derden. Meer weten over hoe u ons kunt steunen? Klik dan op lees meer.

Genieten van muziek in het park
Bij de mooie kiosk, gelegen in het Stadswandelpark (Eindhoven), kunnen koren, orkesten en andere muziekgroepen in uiteenlopende genres zich presenteren aan het publiek. En de bezoekers kunnen gratis genieten van deze openluchtvoorstellingen.

Extra's
Naast het reguliere programma is de Wim van Doorne Muziekkiosk dé plek bij uitstek voor extra evenementen en speciale concerten. Koningsdag, Jazz op de Kiosk, Xmas Sing-Along en nog veel meer! Houd het programma in gaten voor het laatste nieuws. Muziek maakt niet alleen emoties los, ook het gezamenlijk genieten van muziek draagt bij aan de totale ambiance van een muziekoptreden.

Seizoen
Het seizoen loopt van mei tot eind september, met een zomerstop in de maanden juli en augustus. De meeste voorstellingen zijn op zondagmiddag vanaf 14.00 uur. Ook voor 2017 is er een bijzonder programma samengesteld. Allemaal uit liefde voor muziek!

Facebook en Twitter
Blijf op de hoogte en volg de Wim van Doorne Muziekkiosk ook op Twitter en Facebook!

“Wim van Doorne Muziekkiosk”

Genieten, inspireren, luisteren, gezelligheid, muziek, dans en entertainment onder 1 dak

Zaterdag 29 juni 2019

Zaterdag 29 juni, 20.00 uur: Musical Sing Along 2019 met Philips Harmonie

 

De Philips Harmonie houdt deze avond de eerste Musical Sing Along in Eindhoven. En dat bij ‘onze’ kiosk! Zing uit volle borst mee met bekende nummers uit musicals van alle tijden. Toegang is gratis.

 

 

Solisten deze avond zijn Bart van Veldhoven en Ingrid van den Nieuwenhuizen. Bart en Ingrid haalden beiden hun Master of Music aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Ingrid is bekend als backing vocal voor o.a. Esther Hart bij het orkest van de Koninklijke Luchtmacht en is momenteel werkzaam bij Opera Zuid, waarmee ze La Bohème en Le Nozze di Figaro heeft opgevoerd. Bart was o.a. te zien in de musicals Was getekend, Annie MG Schmidt, Spring Awakening en de Tweeling en zal in 2020 de rol van Ambrose spelen in de musical Hello Dolly.

 

De Philips Harmonie staat onder leiding van Matty Cilissen.