Liefde voor muziek
Het aanbod van amateurmusici is groot, ook in Eindhoven en omgeving. Bevlogen en met veel liefde maken zij muziek en dat vaak op hoog niveau. Stichting Wim van Doorne Muziekkiosk heeft tot doel deze musici een podium te bieden en doet dat al ruim 20 jaar met veel succes.

Steun ons!
Het programma van de Wim van Doorne Muziekkiosk kan alleen maar tot stand komen dankzij steun van derden. Meer weten over hoe u ons kunt steunen? Klik dan op lees meer.

Genieten van muziek in het park
Bij de mooie kiosk, gelegen in het Stadswandelpark (Eindhoven), kunnen koren, orkesten en andere muziekgroepen in uiteenlopende genres zich presenteren aan het publiek. En de bezoekers kunnen gratis genieten van deze openluchtvoorstellingen.

Extra's
Naast het reguliere programma is de Wim van Doorne Muziekkiosk dé plek bij uitstek voor extra evenementen en speciale concerten. Koningsdag, Jazz op de Kiosk, Xmas Sing-Along en nog veel meer! Houd het programma in gaten voor het laatste nieuws. Muziek maakt niet alleen emoties los, ook het gezamenlijk genieten van muziek draagt bij aan de totale ambiance van een muziekoptreden.

Seizoen
Het seizoen loopt van mei tot eind september, met een zomerstop in de maanden juli en augustus. De meeste voorstellingen zijn op zondagmiddag vanaf 14.00 uur. Ook voor 2017 is er een bijzonder programma samengesteld. Allemaal uit liefde voor muziek!

Facebook en Twitter
Blijf op de hoogte en volg de Wim van Doorne Muziekkiosk ook op Twitter en Facebook!

“Wim van Doorne Muziekkiosk”

Genieten, inspireren, luisteren, gezelligheid, muziek, dans en entertainment onder 1 dak

Zondag 3 september 2017

Zondag 3 september - 14.00 u - Summer in the Sixties met The Savoy Jazzmen + Old Fashion + The Jerseys + Mac Taple

 

Muziek uit de 60’s door vier Eindhovense bands van toen! Ze voeren je terug naar de sfeer van weleer, die velen nog kennen van onder meer de parochiezaaltjes waar tiener-instuiven werden georganiseerd. Die zalen, waar je op de brommer heen ging om er te dansen op de muziek van de bandjes, waarvan de leden zelf nog tieners waren.

Op het podium verschijnen The Savoy Jazzmen, muzikaal opgegroeid bij de Poort van Kleef en daarna bij velen bekend geworden van hun optredens in binnen- en buitenland en hun vele plaatopnamen.

 

 

 

Vervolgens de groep Old Fashion, in de 60’s beter bekend als Fashion 66, die tegenwoordig hun sixtiesrepertoire hebben verbreed met bekende nummers uit de jaren daarna.

 

 

 

Ook The Jerseys zijn er weer bij. Begonnen als schoolbandje in 1965 en nog steeds zeer ‘alive and kicking’ met driekwart van de oorspronkelijke bezetting.

 

 

 

En ‘last but nog least’ Mac Taple, de Eindhovense R&R-band die afgelopen maart op uitnodiging speelde in de beroemde Liverpoolse Cavern Club. Zij spelen een compilatie van de twee sets met Beatlesnummers die ze daar met veel succes brachten.

 

 

 

Vanaf 14.00 uur zijn deze bands bij toerbeurten te horen.

 

Voor de berijd(st)er van de mooiste sixties-brommer is er een diner-voor-twee, te besteden bij het Stadspaviljoen. Dus poets ‘m op, gooi ‘m vol en kom op je brommer. Er is een speciale stallingsgelegenheid op een prominente, veilige en voor iedereen zichtbare plek.