Liefde voor muziek
Het aanbod van amateurmusici is groot, ook in Eindhoven en omgeving. Bevlogen en met veel liefde maken zij muziek en dat vaak op hoog niveau. Stichting Wim van Doorne Muziekkiosk heeft tot doel deze musici een podium te bieden en doet dat al ruim 20 jaar met veel succes.

Steun ons!
Het programma van de Wim van Doorne Muziekkiosk kan alleen maar tot stand komen dankzij steun van derden. Meer weten over hoe u ons kunt steunen? Klik dan op lees meer.

Genieten van muziek in het park
Bij de mooie kiosk, gelegen in het Stadswandelpark (Eindhoven), kunnen koren, orkesten en andere muziekgroepen in uiteenlopende genres zich presenteren aan het publiek. En de bezoekers kunnen gratis genieten van deze openluchtvoorstellingen.

Extra's
Naast het reguliere programma is de Wim van Doorne Muziekkiosk dé plek bij uitstek voor extra evenementen en speciale concerten. Koningsdag, Jazz op de Kiosk, Xmas Sing-Along en nog veel meer! Houd het programma in gaten voor het laatste nieuws. Muziek maakt niet alleen emoties los, ook het gezamenlijk genieten van muziek draagt bij aan de totale ambiance van een muziekoptreden.

Seizoen
Het seizoen loopt van mei tot eind september, met een zomerstop in de maanden juli en augustus. De meeste voorstellingen zijn op zondagmiddag vanaf 14.00 uur. Ook voor 2017 is er een bijzonder programma samengesteld. Allemaal uit liefde voor muziek!

Facebook en Twitter
Blijf op de hoogte en volg de Wim van Doorne Muziekkiosk ook op Twitter en Facebook!

“Wim van Doorne Muziekkiosk”

Genieten, inspireren, luisteren, gezelligheid, muziek, dans en entertainment onder 1 dak

Zondag 15 september 2019

15 september, 14.00 uur: Open Monumentendag
met muziek door Eindhovens Muziekcollectief

 

Elk jaar in het tweede weekend van september openen duizenden monumenten hun deuren voor publiek. Ook dit jaar wordt de Open Monumentendag gehouden. Eindhoven besteedt met name aandacht aan het monumentale Stadswandelpark en laat daar nu net onze kiosk liggen!

 

Nog meer reden om een bezoekje te brengen en het optreden van het Eindhovens Muziek Collectief mee te pikken. Ook dit gezelschap mag je best ‘monumentaal’ noemen. De wortels liggen namelijk 100 jaar terug, toen de voorganger L’Entrée Joyeuse werd opgericht.

 

Uiteindelijk is het Eindhovens Muziek Collectief ontstaan door samenvoegingen van verschillende gezelschappen, waaronder Harmonie De Eendracht en de PTT Harmonie.

 

Deze middag treden de slagwerkgroep, het orkest en de samenspelgroep op. Zij hebben een afwisselend programma samengesteld, dus voor ieder wat wils.

 

 

https://www.eindhovensmuziekcollectief.nl/