Liefde voor muziek
Het aanbod van amateurmusici is groot, ook in Eindhoven en omgeving. Bevlogen en met veel liefde maken zij muziek en dat vaak op hoog niveau. Stichting Wim van Doorne Muziekkiosk heeft tot doel deze musici een podium te bieden en doet dat al ruim 20 jaar met veel succes.

Steun ons!
Het programma van de Wim van Doorne Muziekkiosk kan alleen maar tot stand komen dankzij steun van derden. Meer weten over hoe u ons kunt steunen? Klik dan op lees meer.

Genieten van muziek in het park
Bij de mooie kiosk, gelegen in het Stadswandelpark (Eindhoven), kunnen koren, orkesten en andere muziekgroepen in uiteenlopende genres zich presenteren aan het publiek. En de bezoekers kunnen gratis genieten van deze openluchtvoorstellingen.

Extra's
Naast het reguliere programma is de Wim van Doorne Muziekkiosk dé plek bij uitstek voor extra evenementen en speciale concerten. Koningsdag, Jazz op de Kiosk, Xmas Sing-Along en nog veel meer! Houd het programma in gaten voor het laatste nieuws. Muziek maakt niet alleen emoties los, ook het gezamenlijk genieten van muziek draagt bij aan de totale ambiance van een muziekoptreden.

Seizoen
Het seizoen loopt van mei tot eind september, met een zomerstop in de maanden juli en augustus. De meeste voorstellingen zijn op zondagmiddag vanaf 14.00 uur. Ook voor 2017 is er een bijzonder programma samengesteld. Allemaal uit liefde voor muziek!

Facebook en Twitter
Blijf op de hoogte en volg de Wim van Doorne Muziekkiosk ook op Twitter en Facebook!

“Wim van Doorne Muziekkiosk”

Genieten, inspireren, luisteren, gezelligheid, muziek, dans en entertainment onder 1 dak

Zondag 17 september 2017

Zondag 17 september - 14.00 u - Take Eight  & Lighttown Big Band

 

Take Eight wordt gevormd door, zoals de naam al zegt, 8 zangers en zangeressen, begeleid door een combo. De groep brengt voornamelijk 4 stemmige jazzy songs met veel afwisseling in solo en solisten. Het combo bestaat uit piano, drums, gitaar en bas. Ruud van Vlerken is de muzikaal leider van de groep.


Take Eight is een doorstart van vocal group Antwood Affair die decennia lang op vele jazzfestivals zeer succesvolle optredens heeft verzorgd.
Take Eight bestaat uit: Netty Correa en Else van Vlerken (sopraan), Lucie Kuijpers en Cécile Graat (alt), Guido Maas en Victor van der Meer (tenoor), Ruud Sanders en George Fassaert (bariton). 

 


http://takeeight.nl/

 

 

De Lighttown Big Band bestaat uit 20 enthousiaste muzikanten onder leiding van een professionele dirigent: Nick Caris. Het gezelschap heeft door de jaren heen een repertoire opgebouwd met traditionele swingende jazz nummers en nieuwere jazz stijlen, zoals fusion, jazz-rock en ook big band-arrangementen met daarin invloeden uit rhythm ‘n blues, soul en funk. Zowel instrumentaal als vocaal met begeleiding.

 


http://www.lighttownbigband.nl/