Liefde voor muziek
Het aanbod van amateurmusici is groot, ook in Eindhoven en omgeving. Bevlogen en met veel liefde maken zij muziek en dat vaak op hoog niveau. Stichting Wim van Doorne Muziekkiosk heeft tot doel deze musici een podium te bieden en doet dat al ruim 20 jaar met veel succes.

Steun ons!
Het programma van de Wim van Doorne Muziekkiosk kan alleen maar tot stand komen dankzij steun van derden. Meer weten over hoe u ons kunt steunen? Klik dan op lees meer.

Genieten van muziek in het park
Bij de mooie kiosk, gelegen in het Stadswandelpark (Eindhoven), kunnen koren, orkesten en andere muziekgroepen in uiteenlopende genres zich presenteren aan het publiek. En de bezoekers kunnen gratis genieten van deze openluchtvoorstellingen.

Extra's
Naast het reguliere programma is de Wim van Doorne Muziekkiosk dé plek bij uitstek voor extra evenementen en speciale concerten. Koningsdag, Jazz op de Kiosk, Xmas Sing-Along en nog veel meer! Houd het programma in gaten voor het laatste nieuws. Muziek maakt niet alleen emoties los, ook het gezamenlijk genieten van muziek draagt bij aan de totale ambiance van een muziekoptreden.

Seizoen
Het seizoen loopt van mei tot eind september, met een zomerstop in de maanden juli en augustus. De meeste voorstellingen zijn op zondagmiddag vanaf 14.00 uur. Ook voor 2017 is er een bijzonder programma samengesteld. Allemaal uit liefde voor muziek!

Facebook en Twitter
Blijf op de hoogte en volg de Wim van Doorne Muziekkiosk ook op Twitter en Facebook!

“Wim van Doorne Muziekkiosk”

Genieten, inspireren, luisteren, gezelligheid, muziek, dans en entertainment onder 1 dak

Zondag 24 september 2017

Zondag 24 september - 14.00 u – Exprezzo Blazersensemble – BeApple (Tribute to The Beatles)

 

Exprezzo is een blazersensemble met een variabele bezetting en een gevarieerd repertoire. Met zo’n 14 zeer ervaren muzikanten maken ze swingende en levendige muziek. Klassiek, jazz, big band, pop, rock, latin, folk; al deze stijlen klinken door in hun muziek. De oorsprong van Exprezzo ligt in het Brabantse dorpje Leende.

 


http://exprezzo.co.nl/

 

 

BeApple staat garant voor een heel ander geluid dan je op het eerste gezicht zou verwachten. Al vanaf het prille begin wisten de ‘Eindhoven four‘ dat hun band nooit letterlijk de gebaande paden van het Beatles tribute circuit zou gaan bewandelen.

 

Eind oktober 2006 markeert het moment dat 4 enthousiaste Beatles liefhebbers elkaar tegenkomen en sindsdien is de bezetting niet gewijzigd: Rik van Stiphout (toetsen en zang), Alain Leijtens (gitaar en zang), Niels Tiebosch (bas, gitaar en zang) en Cees van Rooden (drums en zang).

 

BeApple heeft inmiddels bewezen een heel eigen plek in het Beatles tribute circuit in te nemen. De Eindhovense bandleden blijken tot de weinige Beatles vertolkers te behoren die in staat zijn de binnenkant van de muziek te laten horen, en daarbij ook nog een heel herkenbaar eigen geluid te hebben. Met BeApple ‘The Beatles with a twist’ hoor je de Beatles misschien wel zoals ze nu zouden hebben geklonken.

 


http://www.beapple.nl