Liefde voor muziek
Het aanbod van amateurmusici is groot, ook in Eindhoven en omgeving. Bevlogen en met veel liefde maken zij muziek en dat vaak op hoog niveau. Stichting Wim van Doorne Muziekkiosk heeft tot doel deze musici een podium te bieden en doet dat al ruim 20 jaar met veel succes.

Steun ons!
Het programma van de Wim van Doorne Muziekkiosk kan alleen maar tot stand komen dankzij steun van derden. Meer weten over hoe u ons kunt steunen? Klik dan op lees meer.

Genieten van muziek in het park
Bij de mooie kiosk, gelegen in het Stadswandelpark (Eindhoven), kunnen koren, orkesten en andere muziekgroepen in uiteenlopende genres zich presenteren aan het publiek. En de bezoekers kunnen gratis genieten van deze openluchtvoorstellingen.

Extra's
Naast het reguliere programma is de Wim van Doorne Muziekkiosk dé plek bij uitstek voor extra evenementen en speciale concerten. Koningsdag, Jazz op de Kiosk, Xmas Sing-Along en nog veel meer! Houd het programma in gaten voor het laatste nieuws. Muziek maakt niet alleen emoties los, ook het gezamenlijk genieten van muziek draagt bij aan de totale ambiance van een muziekoptreden.

Seizoen
Het seizoen loopt van mei tot eind september, met een zomerstop in de maanden juli en augustus. De meeste voorstellingen zijn op zondagmiddag vanaf 14.00 uur. Ook voor 2017 is er een bijzonder programma samengesteld. Allemaal uit liefde voor muziek!

Facebook en Twitter
Blijf op de hoogte en volg de Wim van Doorne Muziekkiosk ook op Twitter en Facebook!

“Wim van Doorne Muziekkiosk”

Genieten, inspireren, luisteren, gezelligheid, muziek, dans en entertainment onder 1 dak

Zaterdag 21 september 2019

Zaterdag 21 september, 19.45 uur: PROMS Eindhoven

 

Ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding

 

 

EHV Events presenteert de eerste editie van PROMS ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding Eindhoven. Hét evenement dat muziekstijlen samenbrengt. Gevestigde namen binnen de popmuziek en grote namen uit de klassieke muziek slaan een brug tussen de twee genres. En dat onder leiding van een 33 man tellend orkest!

 

Met Trijntje Oosterhuis, Johnny Rosenberg, Ruth Jacott, Jamai Loman, Jorge Castro e.v.a.

 

Kijk voor meer info en tickets op: www.proms-eindhoven.nl

 

---

 

https://www.facebook.com/PROMS-Eindhoven-1570327046430581/