Liefde voor muziek
Het aanbod van amateurmusici is groot, ook in Eindhoven en omgeving. Bevlogen en met veel liefde maken zij muziek en dat vaak op hoog niveau. Stichting Wim van Doorne Muziekkiosk heeft tot doel deze musici een podium te bieden en doet dat al ruim 20 jaar met veel succes.

Steun ons!
Het programma van de Wim van Doorne Muziekkiosk kan alleen maar tot stand komen dankzij steun van derden. Meer weten over hoe u ons kunt steunen? Klik dan op lees meer.

Genieten van muziek in het park
Bij de mooie kiosk, gelegen in het Stadswandelpark (Eindhoven), kunnen koren, orkesten en andere muziekgroepen in uiteenlopende genres zich presenteren aan het publiek. En de bezoekers kunnen gratis genieten van deze openluchtvoorstellingen.

Extra's
Naast het reguliere programma is de Wim van Doorne Muziekkiosk dé plek bij uitstek voor extra evenementen en speciale concerten. Koningsdag, Jazz op de Kiosk, Xmas Sing-Along en nog veel meer! Houd het programma in gaten voor het laatste nieuws. Muziek maakt niet alleen emoties los, ook het gezamenlijk genieten van muziek draagt bij aan de totale ambiance van een muziekoptreden.

Seizoen
Het seizoen loopt van mei tot eind september, met een zomerstop in de maanden juli en augustus. De meeste voorstellingen zijn op zondagmiddag vanaf 14.00 uur. Ook voor 2017 is er een bijzonder programma samengesteld. Allemaal uit liefde voor muziek!

Facebook en Twitter
Blijf op de hoogte en volg de Wim van Doorne Muziekkiosk ook op Twitter en Facebook!

“Wim van Doorne Muziekkiosk”

Genieten, inspireren, luisteren, gezelligheid, muziek, dans en entertainment onder 1 dak

Zondag 13 mei 2018

Zondag 13 mei, 14.00 uur: Zingerij Dwarsgetuigd + Voiceware

 

Zingerij Dwarsgetuigd  http://www.dwarsgetuigd.nl/wordpress/

 

 

Heeft u een beetje zeemansbenen? Nee? Dan is er nog geen man overboord. Als u maar van zeemansliederen en shanties houdt, want dat is precies wat Zingerij Dwarsgetuigd  deze middag ten gehore brengt. Authentieke liederen zoals ze in de vorige en voorlaatste eeuw werden gezongen op de traditionele zeil- en vissersschepen en op de walvisvaart. De groep komt uit Nuenen en heeft inmiddels ruim 50 zingende maten aan boord. Vaart u mee?

 

Voiceware  http://www.voiceware.nl/

 

 

Vette soul, lekkere blues, afgewisseld met pop, instrumentale stukken en a capella werk: dat het repertoire van Voiceware veelzijdig is, staat boven kijf.  Dit gezelschap bestaat uit een tiental zangers en zangeressen uit de omgeving Mierlo en Helmond, die ieder als solist hun mannetje staan maar ook fantastische meerstemmige arrangementen brengen. Daarbij worden zij begeleid door een achtkoppige begeleidingsband met een krachtige blazerssectie en gave percussie.