Liefde voor muziek
Het aanbod van amateurmusici is groot, ook in Eindhoven en omgeving. Bevlogen en met veel liefde maken zij muziek en dat vaak op hoog niveau. Stichting Wim van Doorne Muziekkiosk heeft tot doel deze musici een podium te bieden en doet dat al ruim 20 jaar met veel succes.

Steun ons!
Het programma van de Wim van Doorne Muziekkiosk kan alleen maar tot stand komen dankzij steun van derden. Meer weten over hoe u ons kunt steunen? Klik dan op lees meer.

Genieten van muziek in het park
Bij de mooie kiosk, gelegen in het Stadswandelpark (Eindhoven), kunnen koren, orkesten en andere muziekgroepen in uiteenlopende genres zich presenteren aan het publiek. En de bezoekers kunnen gratis genieten van deze openluchtvoorstellingen.

Extra's
Naast het reguliere programma is de Wim van Doorne Muziekkiosk dé plek bij uitstek voor extra evenementen en speciale concerten. Koningsdag, Jazz op de Kiosk, Xmas Sing-Along en nog veel meer! Houd het programma in gaten voor het laatste nieuws. Muziek maakt niet alleen emoties los, ook het gezamenlijk genieten van muziek draagt bij aan de totale ambiance van een muziekoptreden.

Seizoen
Het seizoen loopt van mei tot eind september, met een zomerstop in de maanden juli en augustus. De meeste voorstellingen zijn op zondagmiddag vanaf 14.00 uur. Ook voor 2017 is er een bijzonder programma samengesteld. Allemaal uit liefde voor muziek!

Facebook en Twitter
Blijf op de hoogte en volg de Wim van Doorne Muziekkiosk ook op Twitter en Facebook!

“Wim van Doorne Muziekkiosk”

Genieten, inspireren, luisteren, gezelligheid, muziek, dans en entertainment onder 1 dak

Zondag 5 mei 2019

Zondag 5 mei, 14.00 uur: Dagorkest Woensels Muziek Corps + ONS Meezingkoor Eindhoven

 

Dagorkest Woensels Muziek Corps (WMC)

 

 

Het Koninklijk Woensels Muziek Corps (WMC) heeft haar wortels in de wijk Woensel in Eindhoven. Diepe wortels, kun je wel zeggen. Het gezelschap bestaat al sinds 1908!

De groep heeft veel vaste optredens, zoals tijdens de Brabantsedag in Heeze, het Bevrijdingsdefilé in Eindhoven en op Koningsdag.

Tijdens deze zondagmiddag bij de Van Doorne Kiosk treedt het Dagorkest van WMC op. Dit orkest bestaat uit ongeveer 35 leden die in de bezetting van een harmonieorkest optreden. Met een breed repertoire: van marsmuziek tot lichte klassieke, maar vooral herkenbare muziek.

 

http://www.woenselsmuziekcorps.nl/

 

 

ONS Meezingkoor Eindhoven

 

ONS Meezingkoor is een echt amusementskoor. Het is in 2011 opgericht en bestaat uit ruim 15 personen. Van bekende Hollandse nummers tot popmuziek en van nostalgische liedjes tot feestelijke meezingers: het komt deze middag allemaal voorbij. Deze gezellige mensen uit ‘ONS’ Eindhoven weten hoe ze een feestje moeten bouwen!

 

 

https://www.facebook.com/onsmeezingkoor/