Liefde voor muziek
Het aanbod van amateurmusici is groot, ook in Eindhoven en omgeving. Bevlogen en met veel liefde maken zij muziek en dat vaak op hoog niveau. Stichting Wim van Doorne Muziekkiosk heeft tot doel deze musici een podium te bieden en doet dat al ruim 20 jaar met veel succes.

Steun ons!
Het programma van de Wim van Doorne Muziekkiosk kan alleen maar tot stand komen dankzij steun van derden. Meer weten over hoe u ons kunt steunen? Klik dan op lees meer.

Genieten van muziek in het park
Bij de mooie kiosk, gelegen in het Stadswandelpark (Eindhoven), kunnen koren, orkesten en andere muziekgroepen in uiteenlopende genres zich presenteren aan het publiek. En de bezoekers kunnen gratis genieten van deze openluchtvoorstellingen.

Extra's
Naast het reguliere programma is de Wim van Doorne Muziekkiosk dé plek bij uitstek voor extra evenementen en speciale concerten. Koningsdag, Jazz op de Kiosk, Xmas Sing-Along en nog veel meer! Houd het programma in gaten voor het laatste nieuws. Muziek maakt niet alleen emoties los, ook het gezamenlijk genieten van muziek draagt bij aan de totale ambiance van een muziekoptreden.

Seizoen
Het seizoen loopt van mei tot eind september, met een zomerstop in de maanden juli en augustus. De meeste voorstellingen zijn op zondagmiddag vanaf 14.00 uur. Ook voor 2017 is er een bijzonder programma samengesteld. Allemaal uit liefde voor muziek!

Facebook en Twitter
Blijf op de hoogte en volg de Wim van Doorne Muziekkiosk ook op Twitter en Facebook!

“Wim van Doorne Muziekkiosk”

Genieten, inspireren, luisteren, gezelligheid, muziek, dans en entertainment onder 1 dak

Zondag 12 mei 2019

Zondag 12 mei, 14.00 u: Zanggroep Ankoor + Tilburg Bigband

 

Zanggroep Ankoor

 

Wij zingen meerstemmig ‘van alles wat’. Zo vat Zanggroep Ankoor uit Mierlo haar repertoire samen. Van Ramses Shaffy tot Adèle en van Michel Fugain tot The Alan Parsons Project, zegt misschien iets meer over het programma van deze gezellige club.

 

Dit popkoor bestaat uit zo’n 35 mensen, inclusief combo en begeleiding. Naast fijne muziek besteedt Ankoor ook veel aandacht aan kleding en choreografie.  We laten ons verrassen!

 

 

 

https://www.ankoor.nl/

 

 

Tilburg Bigband

 

Ze behoren tot de top van de bigbands in Nederland. Niet verwonderlijk als je bedenkt dat Tilburg Bigband uit 19 enthousiaste (beroeps-) muzikanten bestaat, van studenten van het conservatorium tot oude ‘rotten’ in het vak.

 

Hun doel: gewoon te gekke muziek maken en dit zo vaak mogelijk aan het publiek laten horen. En dat is precies wat ze deze middag bij de Van Doorne kiosk doen.

 

 

https://www.tilburgbigband.nl/