Liefde voor muziek
Het aanbod van amateurmusici is groot, ook in Eindhoven en omgeving. Bevlogen en met veel liefde maken zij muziek en dat vaak op hoog niveau. Stichting Wim van Doorne Muziekkiosk heeft tot doel deze musici een podium te bieden en doet dat al ruim 20 jaar met veel succes.

Steun ons!
Het programma van de Wim van Doorne Muziekkiosk kan alleen maar tot stand komen dankzij steun van derden. Meer weten over hoe u ons kunt steunen? Klik dan op lees meer.

Genieten van muziek in het park
Bij de mooie kiosk, gelegen in het Stadswandelpark (Eindhoven), kunnen koren, orkesten en andere muziekgroepen in uiteenlopende genres zich presenteren aan het publiek. En de bezoekers kunnen gratis genieten van deze openluchtvoorstellingen.

Extra's
Naast het reguliere programma is de Wim van Doorne Muziekkiosk dé plek bij uitstek voor extra evenementen en speciale concerten. Koningsdag, Jazz op de Kiosk, Xmas Sing-Along en nog veel meer! Houd het programma in gaten voor het laatste nieuws. Muziek maakt niet alleen emoties los, ook het gezamenlijk genieten van muziek draagt bij aan de totale ambiance van een muziekoptreden.

Seizoen
Het seizoen loopt van mei tot eind september, met een zomerstop in de maanden juli en augustus. De meeste voorstellingen zijn op zondagmiddag vanaf 14.00 uur. Ook voor 2017 is er een bijzonder programma samengesteld. Allemaal uit liefde voor muziek!

Facebook en Twitter
Blijf op de hoogte en volg de Wim van Doorne Muziekkiosk ook op Twitter en Facebook!

“Wim van Doorne Muziekkiosk”

Genieten, inspireren, luisteren, gezelligheid, muziek, dans en entertainment onder 1 dak

Zondag 1 september 2019

Zondag 1 september, 14.00 u: Summer in the Sixties

 

The Jerseys – Kosmos - Old Fashion – Mac Taple

Ga terug naar de jaren ‘60 met de bandjes uit die tijd! Een nieuwe editie van het razend populaire Summer in the Sixties. De toegang is gratis.

 

The Jerseys http://www.thejerseys.nl/

Opgericht in 1965 als schoolbandje en in de jaren daarna uitgegroeid tot een bekende band in de regio. Vier jaar lang traden The Jerseys op in parochie- en danszalen in Eindhoven en omgeving. Met nummers van onder meer The Spencer Davis Group, Them, The Kinks, The Searchers en natuurlijk The Beatles en The Rolling Stones.

 

 

 

Kosmos https://www.kosmos-band.nl/

Niet alleen nummers uit de jaren ’60 staan op het programma van de Kosmos, ook artiesten uit de jaren ’70 komen voorbij. Verwacht nummers van Engelse beatgroepen, soulmuziek, Nederrock en Nederbeat. Songs van artiesten als Van Morrison, Spencer David Group, Golden Earring en The Cats.

 

 

 

Old Fashion https://oldfashion.eu/

Ook Old Fashion is een band met muziek uit de jaren ’60 en ’70. De groep treedt regelmatig op in Eindhoven en omgeving. Op het repertoire staan nummers van The Beatles, Elvis Presley, The Rolling Stones, The Bee Gees, The Blues Brothers en nog veel meer bekende artiesten van weleer.

 

 

 

Mac Taple http://www.mactaple.nl/

Deze Eindhovense rock ’n rollband heeft het ver geschopt! De groep verleende in de loop der jaren medewerking aan talloze radio- en tv-programma’s en verzorgde voorprogramma’s van artiesten als Chuck Berry, Fats Domino, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins en The Stray Cats. En deze middag zijn ze te horen bij onze kiosk!

 

 

---

 

http://www.spanglefish.com/sixties/