Liefde voor muziek
Het aanbod van amateurmusici is groot, ook in Eindhoven en omgeving. Bevlogen en met veel liefde maken zij muziek en dat vaak op hoog niveau. Stichting Wim van Doorne Muziekkiosk heeft tot doel deze musici een podium te bieden en doet dat al ruim 20 jaar met veel succes.

Steun ons!
Het programma van de Wim van Doorne Muziekkiosk kan alleen maar tot stand komen dankzij steun van derden. Meer weten over hoe u ons kunt steunen? Klik dan op lees meer.

Genieten van muziek in het park
Bij de mooie kiosk, gelegen in het Stadswandelpark (Eindhoven), kunnen koren, orkesten en andere muziekgroepen in uiteenlopende genres zich presenteren aan het publiek. En de bezoekers kunnen gratis genieten van deze openluchtvoorstellingen.

Extra's
Naast het reguliere programma is de Wim van Doorne Muziekkiosk dé plek bij uitstek voor extra evenementen en speciale concerten. Koningsdag, Jazz op de Kiosk, Xmas Sing-Along en nog veel meer! Houd het programma in gaten voor het laatste nieuws. Muziek maakt niet alleen emoties los, ook het gezamenlijk genieten van muziek draagt bij aan de totale ambiance van een muziekoptreden.

Seizoen
Het seizoen loopt van mei tot eind september, met een zomerstop in de maanden juli en augustus. De meeste voorstellingen zijn op zondagmiddag vanaf 14.00 uur. Ook voor 2017 is er een bijzonder programma samengesteld. Allemaal uit liefde voor muziek!

Facebook en Twitter
Blijf op de hoogte en volg de Wim van Doorne Muziekkiosk ook op Twitter en Facebook!

“Wim van Doorne Muziekkiosk”

Genieten, inspireren, luisteren, gezelligheid, muziek, dans en entertainment onder 1 dak

Zondag 19 mei 2019

Zondag 19 mei, 14.00 u: Harmonie Festival
Muziekvereniging Gracia  + Muziekvereniging Wilhelmina + Lichtstad Brass

 

 

Muziekvereniging Gracia

 

 

Of je nu jong of oud bent: bij muziekvereniging Gracia krijgt iedereen de kans om samen muziek te maken. Elke vrijdagavond repeteren de leden in ’t Trefpunt in Woensel onder leiding van dirigent Paul van der Schoot. Ze spelen populaire moderne muziek en ze treden op in eigentijdse uniformen. Hoe dat klinkt én eruit ziet, zie je deze zondag bij de Van Doorne Kiosk.

http://www.gracia-eindhoven.nl/

 

 

Muziekvereniging Wilhelmina

 

 

De leden en het repertoire zijn veelzijdig bij Muziekvereniging Wilhelmina. De groep bestaat uit muzikanten van alle leeftijden en met uiteenlopende sociale achtergronden. Met uiteraard één ding gemeen: ze vinden het heerlijk om samen muziek te maken. En dat hoor je terug. Muziekvereniging Wilhelmina treedt geregeld op, onder meer tijdens Koningsdag en de Dodenherdenking. En deze zondag dus bij onze kiosk!

https://www.muziekverenigingwilhelminaeindhoven.nl/

 

 

Lichtstad Brass

 

 

Van Ravel tot rock en van Bach tot beat. En dat gebracht met koper- en slagwerk. Dat is waar Lichtstad Brass voor staat. Dit gezelschap is geboren uit de Philips Harmonie en maakte in 2017 een doorstart. Een nieuwe naam maar met dezelfde vertrouwde kwaliteit. Onder bezielende leiding van dirigent Koen Wijnen.

http://www.lichtstadbrass.nl/