Liefde voor muziek
Het aanbod van amateurmusici is groot, ook in Eindhoven en omgeving. Bevlogen en met veel liefde maken zij muziek en dat vaak op hoog niveau. Stichting Wim van Doorne Muziekkiosk heeft tot doel deze musici een podium te bieden en doet dat al ruim 20 jaar met veel succes.

Steun ons!
Het programma van de Wim van Doorne Muziekkiosk kan alleen maar tot stand komen dankzij steun van derden. Meer weten over hoe u ons kunt steunen? Klik dan op lees meer.

Genieten van muziek in het park
Bij de mooie kiosk, gelegen in het Stadswandelpark (Eindhoven), kunnen koren, orkesten en andere muziekgroepen in uiteenlopende genres zich presenteren aan het publiek. En de bezoekers kunnen gratis genieten van deze openluchtvoorstellingen.

Extra's
Naast het reguliere programma is de Wim van Doorne Muziekkiosk dé plek bij uitstek voor extra evenementen en speciale concerten. Koningsdag, Jazz op de Kiosk, Xmas Sing-Along en nog veel meer! Houd het programma in gaten voor het laatste nieuws. Muziek maakt niet alleen emoties los, ook het gezamenlijk genieten van muziek draagt bij aan de totale ambiance van een muziekoptreden.

Seizoen
Het seizoen loopt van mei tot eind september, met een zomerstop in de maanden juli en augustus. De meeste voorstellingen zijn op zondagmiddag vanaf 14.00 uur. Ook voor 2017 is er een bijzonder programma samengesteld. Allemaal uit liefde voor muziek!

Facebook en Twitter
Blijf op de hoogte en volg de Wim van Doorne Muziekkiosk ook op Twitter en Facebook!

“Wim van Doorne Muziekkiosk”

Genieten, inspireren, luisteren, gezelligheid, muziek, dans en entertainment onder 1 dak

Sponsoren

Wij zijn heel blij met de steun van onze sponsoren en danken hen heel hartelijk:

 

DAF:

 

Eindhovens Dagblad:

 

Gemeente Eindhoven & Eindhoven365:

 

Vict Informatici bv:

 


Pullman Eindhoven Cogagne:

Aannemersbedrijf Van Rijswijck B.V.: 

 

Holland Art Group:

 

Vochtwering Benelux BV:

 

 Drukkerij Valkenstadt:

 

 

Stadspaviljoen:

 

 

PGA Groep:

 

Caspar de Haan:

 

Heijmans Bouw:

 

 

Philips Lighting:

 

 

 Lichtjesroute:

 

 IAK:

 

 

 

Klik hier voor het aanmeldformulier voor sponsoren

Klik hier voor het aanmeldformulier voor vrienden

Klik hier voor meer informatie over de geefwet

 

 

Een ouderwets gezellige Oranjeviering voor het hele gezin op Koningsdag…

Nostalgische sferen tijdens Summer in the Sixties…

 

Een plein vol zingende mensen tijdens Xmas Sing-Along…

 

Beste Muziekvrienden, 

Elk jaar weet de Wim van Doorne Muziekkiosk weer een bijzonder programma neer te zetten. Een programma dat we met zorg samenstellen en waarmee we iedereen willen trakteren op mooie evenementen. 

 

De Wim van Doorne Muziekkiosk biedt regionale amateurgezelschappen letterlijk een podium tijdens zomerse zondagmiddagen. Daarnaast programmeren we een aantal specials, waaronder de populaire evenementen Summer in the Sixties en het meezingspektakel Xmas Sing-Along. Maar we trappen af met een groot familiefeest op Koningsdag 27 april.

Waarom? Omdat we de muziek en deze bijzondere plek bij het Eindhovense Stadswandelpark een warm hart toedragen. Om dit alles te kunnen realiseren, zijn we afhankelijk van sponsoren en van giften door de ‘Vrienden van de kiosk’. 

 

Mocht u een bijdrage willen leveren, dan kan dat door het invullen van het aanmeldingsformulier. Wij verzoeken u dit te mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Uiteraard zorgen wij ervoor dat u vermeld wordt op onze website. 

Bovenal hopen wij u te mogen ontvangen bij de Wim van Doorne Muziekkiosk. 

Met vriendelijke groet, 

Joris Huizinga

Voorzitter Wim van Doorne Muziekkiosk

 

 

P.S. Om giften te stimuleren en deze ‘draaglijk’ te maken, heeft de Nederlandse overheid de voor u wellicht interessante ‘Geefwet’ geïntroduceerd.

Onze Stichting wordt door de belastingdienst aangemerkt als een culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).