Liefde voor muziek

Het aanbod van amateurmusici is groot, ook in Eindhoven en omgeving. Bevlogen en met veel liefde maken zij muziek en dat vaak op hoog niveau. Stichting Wim van Doorne Muziekkiosk heeft tot doel deze musici een podium te bieden en doet dat al ruim 20 jaar met veel succes.

Steun ons!

Het programma van de Wim van Doorne Muziekkiosk kan alleen maar tot stand komen dankzij steun van derden. Meer weten over hoe u ons kunt steunen? klik dan op lees meer.

Genieten van Muziek in het park

Bij de mooie kiosk, gelegen in het Stadswandelpark (Eindhoven), kunnen koren, orkesten en andere muziekgroepen in uiteenlopende genres zich presenteren aan het publiek. En de openluchtvoorstellingen.

Extra's

Naast het reguliere programma is de Wim van Doorne Muziekkiosk dé plek bij uitstek voor extra evenementen en speciale concerten. Koningsdag, Jazz op de Kiosk, Xmas Sing-Along en nog veel meer! Houd het programma in de gaten voor het laatste nieuws. Muziek maakt niet alleen emoties lost, ook het gezamenlijk genieten van muziek draagt bij aan de totale ambiance van een muziekoptreden.

Seizoen

Het seizoen loopt van mei tot eind september, met een zomerstop in de maanden juli en augustus. De meeste voorstellingen zijn op zondagmiddag vanaf 14.00 uur. Ook voor 2019 is er een bijzonder programma samengesteld. Allemaal uit liefde voor muziek!

Facebook en Twitter

Blijf op de hoogte en volg de Wim van Doorne Muziekkiosk ook op Twitter en Facebook!

previous arrow
next arrow
Slider

Sponsoren

Wij zijn heel blij met de steun van onze sponsoren en danken hen heel hartelijk:

DAF:

DAF-Paccarlogo

Eindhovens Dagblad:

ED_vierkant

Gemeente Eindhoven & Eindhoven365:

logogemehv

Vict Informatici B.V.:

logovict

Pullman Eindhoven Cogagne:

Pullman

Aannemersbedrijf Van Rijswijck B.V.:

vanrijswijck

Holland Art Group:

HAG

Vochtwering Benelux B.V.:

vochtwering

Drukkerij Valkenstadt:

valkenstadt

Stadspaviljoen:

Stadspaviljoen

PGA Groep:

PGA

Caspar de Haan:

dehaan

Heijmans Bouw:

heijmans

Philips Lighting:

Philips-Lighting

Lichtjesroute:

Lichtjesroute LOGO

IAK:

IAK

Klik hier voor het aanmeldformulier voor sponsoren.
Klik hier voor het aanmeldformulier voor vrienden.
Klik hier voor meer informatie over de geefwet.

Een ouderwets gezellige Oranjeviering voor het hele gezin op Koningsdag…
Nostalgische sferen tijdens Summer in the Sixties…

Een plein vol zingende mensen tijdens Xmas Sing-Along…

Beste Muziekvrienden,

Elk jaar weet de Wim van Doorne Muziekkiosk weer een bijzonder programma neer te zetten. Een programma dat we met zorg samenstellen en waarmee we iedereen willen trakteren op mooie evenementen.

De Wim van Doorne Muziekkiosk biedt regionale amateurgezelschappen letterlijk een podium tijdens zomerse zondagmiddagen. Daarnaast programmeren we een aantal specials, waaronder de populaire evenementen Summer in the Sixties en het meezingspektakel Xmas Sing-Along. Maar we trappen af met een groot familiefeest op Koningsdag 27 april.

Waarom? Omdat we de muziek en deze bijzondere plek bij het Eindhovense Stadswandelpark een warm hart toedragen. Om dit alles te kunnen realiseren, zijn we afhankelijk van sponsoren en van giften door de ‘Vrienden van de kiosk’.

Mocht u een bijdrage willen leveren, dan kan dat door het invullen van het aanmeldingsformulier. Wij verzoeken u dit te mailen naar  info@wimvandoornemuziekkiosk.nl. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u vermeld wordt op onze website.

Bovenal hopen wij u te mogen ontvangen bij de Wim van Doorne Muziekkiosk.

Met vriendelijke groet,

Joris Huizinga

Voorzitter Wim van Doorne Muziekkiosk

P.S. Om giften te stimuleren en deze ‘draaglijk’ te maken, heeft de Nederlandse overheid de voor u wellicht interessante ‘Geefwet’ geïntroduceerd.

Onze Stichting wordt door de belastingdienst aangemerkt als een culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).