Liefde voor muziek
Het aanbod van amateurmusici is groot, ook in Eindhoven en omgeving. Bevlogen en met veel liefde maken zij muziek en dat vaak op hoog niveau. Stichting Wim van Doorne Muziekkiosk heeft tot doel deze musici een podium te bieden en doet dat al ruim 20 jaar met veel succes.

Steun ons!
Het programma van de Wim van Doorne Muziekkiosk kan alleen maar tot stand komen dankzij steun van derden. Meer weten over hoe u ons kunt steunen? Klik dan op lees meer.

Genieten van muziek in het park
Bij de mooie kiosk, gelegen in het Stadswandelpark (Eindhoven), kunnen koren, orkesten en andere muziekgroepen in uiteenlopende genres zich presenteren aan het publiek. En de bezoekers kunnen gratis genieten van deze openluchtvoorstellingen.

Extra's
Naast het reguliere programma is de Wim van Doorne Muziekkiosk dé plek bij uitstek voor extra evenementen en speciale concerten. Koningsdag, Jazz op de Kiosk, Xmas Sing-Along en nog veel meer! Houd het programma in gaten voor het laatste nieuws. Muziek maakt niet alleen emoties los, ook het gezamenlijk genieten van muziek draagt bij aan de totale ambiance van een muziekoptreden.

Seizoen
Het seizoen loopt van mei tot eind september, met een zomerstop in de maanden juli en augustus. De meeste voorstellingen zijn op zondagmiddag vanaf 14.00 uur. Ook voor 2017 is er een bijzonder programma samengesteld. Allemaal uit liefde voor muziek!

Facebook en Twitter
Blijf op de hoogte en volg de Wim van Doorne Muziekkiosk ook op Twitter en Facebook!

“Wim van Doorne Muziekkiosk”

Genieten, inspireren, luisteren, gezelligheid, muziek, dans en entertainment onder 1 dak

Xmas Sing-Along

Xmas Sing-Along 

  

 

 

 

Rond de donkere dagen voor Kerst houdt de Wim van Doorne Muziekkiosk, in samenwerking met het Fijne Feestdagen Festival, het grote meezingspektakel Xmas Sing-Along. Het plein voor de kiosk wordt gehuld in kerstsfeer en iedereen kan uit volle borst meezingen met uiteenlopende kerstnummers. Een gratis evenement dat draait om saamhorigheid en geschikt is voor iedereen: jong, oud, Eindhovenaar en expat.

 

Een succesformule, zo bleek al tijdens de eerste edities. Duizenden mensen verzamelden zich op het plein om uit volle borst mee te zingen met het indrukwekkende koor 4Tune Entertainment, een gelegenheidsband onder leiding van Dan Loredan, en tal van talentvolle solisten. 

 

Ook dit jaar wordt dit sfeervolle evenement gehouden, namelijk op vrijdag 22 december 2017 - 19.00 uur (o.v.b.).

 

Draagt u Xmas Sing-Along een warm hart toe en wilt u een financiële bijdrage leveren? Stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.