Een muzikaal programma met een hoog Eindhovens gehalte. Maar liefst 3 gezelschappen uit onze Lichtstad treden deze middag op.

Eindhovens Muziekcollectief (EM)
Het Eindhovens Muziekcollectief heeft diepe wortels in onze stad. De vereniging is ontstaan uit harmonie De Eendracht en muziekvereniging Sorpretivo, waarvan de historie ruim 100 jaar teruggaat. Ondanks de leeftijd is het orkest springlevend. En dat hoor je ook in de muziek. Op het programma staan zowel klassieke als populaire en moderne muziek.

Eindhovens Seniorenorkest
De leden van het Seniorenorkest hoeven niet meer te werken en dat zorgt ervoor dat ze lekker veel tijd hebben voor hun grootste hobby: muziek maken. Iets wat ze met veel passie en plezier doen. Beroepsdirigent Mari van Gils zorgt voor een goed muziekpeil en dat hoor je. Geniet van deze 45 koppige harmonie tijdens een mooi optreden bij de kiosk.

Muziekvereniging Eindhoven West
Muziekvereniging Eindhoven West uit Strijp is een groot orkest van zo’n 40 muzikanten. Onder leiding van dirigent Reinhard Wind verzorgen zij regelmatig concerten in bejaardenhuizen, pretparken, in het Helmondse Caratpaviljoen, het Eindhovense Philips van Lenneppark en natuurlijk bij de Wim van Doorne Muziekkiosk. Op het programma staat een mooie mix van populaire hedendaagse en wat klassiekere blaasmuziek.

Eindhovens Muziekcollectief

Eindhovens Seniorenorkest

 

Muziekvereniging Eindhoven West