Zondag 25 september, 14.00 uur

MAAS

Björn van der Doelen en de Huursoldaten

We sluiten ons seizoen af met een heerlijke Eindhovense middag met twee topbands!

MAAS
MAAS bestaat uit topmuzikanten die je meenemen op een imponerende reis waarin klassiek en pop samensmelten. Harmonieus, met meeslepende arrangementen en prachtige meerstemmige zang.
Een tijdloze ontmoeting tussen grote klassieke meesters en iconen uit de popmuziek.
Beleef hoe het werk van componisten als Bach, Rossini en Beethoven prachtig samengaat met muziek van onder meer The Beatles, Stromae en Prince. Reis mee door een muzikale wereld die al je emoties prikkelt.

Björn van der Doelen en de Huursoldaten
Björn van der Doelen behoeft nauwelijks nog een introductie. Deze rasechte Brabantse zanger treedt deze middag op, samen met zijn Huursoldaten. Ze brengen liedjeskunst in klare taal. Of zoals Van der Doelen zelf zegt: “Geen poëtisch gelul maar ware woorden”. Oprecht en met de nodige humor.
Van der Doelen bracht verschillende albums uit die hem lovende kritieken opleverden. Zo noemde muziekblad OOR hem ‘een Americana artiest van formaat’ en Stef Bos ‘een van de beste songwriters van Nederland’.

Met het optreden van deze Brabantse favoriet sluiten we het muzikale seizoen 2022 van de kiosk af. Hier wil je bij zijn!!

MAAS

Björn van der Doelen

Tijdens deze middag neemt Peer Fransen na ruim 20 jaar afscheid als programmeur van de Van Doorne Kiosk. Zijn herinneringen aan die periode lees je in dit artikel.